2.01.2006


Mingil hetkel kolme tunni sees kammib see skulptuur ikka väga ära... :) Ja siis tuleb koju minna. Seekord oli see kojutulek paras katsumus. Selline ilus lumi on maas, aga selle lume peal kõndimine on päris hull. Margit võttis üpriski graatsilisi tantsusamme välja oma tennistega jää peal :P ! Ma jäin talle alla, ma olin lihtsalt selline kohmakas kõigest ettejuhtuvast kinnihaaraja... Ma ei saatnud kuuldavale selliseid kelmikaid kiljatusi ka... Loodan, et ta ikka koju jõudis, mitte traumapunkti.


Ja siis need aita lendoraval lennata postrid on nunnud. Noh postrid ei ole, aga oravad postritel on! Te vaadake neid suuri silmi!!! :) Aga heateo tegime täna Margusega küll. Me küll ei toetanud lendoravaid, aga koerte varjupaika küll. Ostsime kaubamajast märgi ja helkuri. Päris armsad on... Ja õues on meeletult ilus praegu!!! Õrna lund sajab ja soe on... Fantastiline. Selline ilm võikski koguaeg olla!!!

Igatahes on täna täiega Jamie Cullumi kuulamise päev ja muide raamat, mida loen on ka paljutõotav. Margit hakkas seda Da Vinci koodi lugema igatahes... Sellest raamatust räägitakse nii palju. Huvitav, kas on siis nii hea? Peaks ka lugema hakkama seda, siis saaks täiega ühtekas olla kõigiga ja hiljem põrutaks Pariisi raamatu järgi jälgi ajama, nagu sajad tuhanded ameeriklased seda tegid :P Saaks ka end lambana tunda :) Vot!