2.09.2006

Paadunud vabatahtlik sissemagaja...

Tegelikult on suhteliselt paha olla. Pea valutab 24/7 ja kogu maailm käib koguaeg ringi ja külm on isegi radiaatori peal istudes. Kahtlane on olla... Näen mingeid imelikke unenägusid ka koguaeg, aga ma kahtlustan, et need on tingitud sellest imelikust enesetundsest. Aga väga imelikud on nad ikka küll :P Mingi keskne asi on kaubamaja... Koguaeg näen kaubamaja. Kas vana või uut- vahet pole, aga kaubamaja on kindlasti. Täna nägin unes, et olin vanas kaubamajas ja Reet oli seal ja Margit ja Martin ja Madis... Ja ma otsisin kuhu oma jopet panna ja midagi ilukirurgiaga oli ka tegemist?!?!

Aga üleeilne päev oli märkimisväärne- me Martiniga tõestasime oma blondiinset hajameelsust sellega, et läksime valesse loengusse, istusime seal, tegime konspekti ja nagu ei tulnud pähegi, et vale loeng võiks olla. Mingi hetk helistas Margit ja küsis, et kus me oleme ja meie vastuse peale, et kunstiajaloos küsis, et kas meil värvusõpetus ei peaks olema ja kunstiajalugu pärast seda. Meie, et kunstiajalugu käib ja istusime edasi. Mingi aja pärast tulid loengusse ka Margit ja Krista ja veel keegi ja istusid ka maha. Selle aja peale muidugi olime meie Martiniga kindlaks teinud, et me oleme kellegi teise kunstiajaloos ja hakkasime märkama, et kõik inimesed me ümber on kahtlaselt võõrad ja teema nagu pole ka meie oma... Nii me siis istusime seal kuni Krista julguse kokku võttis ja välja läks meie karjakesi talle järele jooksmas. Hämmingus õpetaja küsis, et kuhu nüüd ja Martin hõikas järele, et vale loeng, aga tunni aja pärast kohtume :) Väga mark oli... Kui tunni aja pärast oma kunstiajaloo loengusse läksime, siis õppejõud irvitas ja küsis, et kas seekord ikka õiges kohas :P Krista kaalus pärast seda paberkott peas kooli tulemist järgmisel päeval...

Igatahes lähen ma nüüd vanasse kaubamajja midagi tegema kella kümneni õhtul ja niikuinii saan jälle Martini käest Ahto pärast... Ma küll ei tea miks, aga niikuinii leiab ta põhjuse :) Aga ma võtan pekitüki akna tagant kaasa ja panen selle talle noka vahele :D Ja Margitit ja ennast hakkan põetama kuuma coldrexiga... Tal on ju vaja ometigi jõudu koguda, et seda märkidega särki pihta panna :)